2025-04-28 We have updated our spambot countermeasures, which should result in fewer bots.

Для всіх, хто зазвичай обожнює експериментами на кухні, й не виносить кашлат під час роботи в кухні!

This is the place for anything unrelated to SquidwardCC or doesn't already have a dedicated forum.
Post Reply
Joanmeawn

Я просто не можу не відкрити вам смішною ситуацією, яка виникла з мною минулого тижня – уявіть собі!. Дочка попросила, щоб як мама спекла дещо неймовірно красиве з нагоди її ДР. Я, звісно ж, безумовно, взялася вишукувати врятувальну знахідку в інтернеті і отримала несподіванку. Витратила цілісних одну з половиною години свого життя, стрибаючи із блогу у бік ще однієї сторінки з рекламою! Одні рецепти здавалися нереально для професіоналів, інші варіанти - із дорогими інгредієнтами, решта - серед масою відволікаючих елементів. І згодом я згадала про існування цей дивовижний ресурс й просто за 5 хвилин відкрила - той самий рішення! Ця знахідка був настільки настільки покроковим, що в результаті навіть моя ще дуже молода доця змогла своїй мамі допомогти. В результаті ми разом спекли ніби з журналу десерт, який став ідеальним успіхом свята. Вже сьогодні навіть ті, хто раніше сумнівався мої друзі питають: "На якому сайті я знайшла такий неймовірно класний рецепт?"
Каталог zhratahata.xyz
Post Reply