2025-04-28 We have updated our spambot countermeasures, which should result in fewer bots.

Для людей, хто щодня захоплюється приготуванням страв, але ненавидить розкидані речі під час приготуванні!

This is the place for anything unrelated to SquidwardCC or doesn't already have a dedicated forum.
Post Reply
Normaowece

Довгий час була впевнена, що відмінно знаю як готувати, але останнім часом мої страви стали нудними і почали повторюватись. Дівчина підказала мені переглянути нові рецепти, але я не знала, як підібрати. Випадково в інтернеті знайшла цей каталог і... це було як відкриття нового світу! Я дізналася, що є безліч сайтів з незвичайними рецептами, про які я навіть не підозрювала. Особливо мене вразили категорії з фірмовими стравами та рецептами етнічних страв. Протягом місяця я спробувала страву мексиканської кухні, в'єтнамської та навіть іспанської кухні! Моя сім'я дуже задоволені, а я усвідомлюю себе справжнім кулінаром. Я навіть почала вести щоденник, де записую кожен спробований рецепт, які вдалося приготувати
Сайт
Post Reply